Alternativa per Cabrera

APC, Alternativa per Cabrera, és un grup independent de persones lliures sense lligams amb cap partit ni sigla política, que es presenta a les Eleccions Municipals de Maig 2011 a Cabrera de Mar.

El nostre grup té com a objectiu unir en un mateix projecte les voluntats de totes les persones que vulguin compartir el nostre programa i també de les quals discrepin de la forma com s’ha governat al nostre poble.

APC s’ofereix com a alternativa per donar veu als quals fins ara han callat. Pretén integrar a Cabrera als habitants de tots els àmbits que formen el nostre extens municipi, als nous habitants, joves i immigrants, que han incrementat el nostre cens, la saba nova de Cabrera.

Coneixem amb detall molts dels problemes i necessitats de Cabrera. Estudiem els que afecten als diferents col·lectius i ens oferim a escoltar les propostes que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones i els projectes que facin més acollidor i còmode el Municipi de Cabrera de Mar.

El nostre programa pretén integrar, satisfer necessitats, fer agradable la convivència de tots els nostres veïns perquè en la Cabrera millorada visquem millor.

Si t’identifiques amb els nostres objectius, afegeix-te com a amic i difon entre els teus coneguts del poble de Cabrera aquest missatge. APC, la nostra unió ens donarà la força.

__

APC, Alternativa per Cabrera, es un grupo independiente de personas libres sin ataduras con ningún partido ni sigla política, que se presenta a las Elecciones Municipales de Mayo 2011 en Cabrera de Mar.

Nuestro grupo tiene como objetivo unir en un mismo proyecto las voluntades de todas las personas que quieran compartir nuestro programa y también de las que discrepen de la forma como se ha gobernado en nuestro pueblo.

APC se ofrece como alternativa para dar voz a los que hasta ahora han callado. Pretende integrar en Cabrera a los habitantes de todos los ámbitos que forman nuestro extenso municipio, a los nuevos habitantes, jóvenes e inmigrantes, que han incrementado nuestro censo, la savia nueva de Cabrera.

Conocemos con detalle muchos de los problemas y necesidades de Cabrera. Estudiamos los que afectan a los distintos colectivos y nos ofrecemos a escuchar las propuestas que contribuyan a mejorar la calidad de vida de las personas y los proyectos que hagan más acogedor y cómodo el Municipio de Cabrera de Mar.

Nuestro programa pretende integrar, satisfacer necesidades, hacer agradable la convivencia de todos nuestros vecinos para que en la Cabrera mejorada vivamos mejor.

Si te identificas con nuestros objetivos, añádete como amigo y difunde entre tus conocidos del pueblo de Cabrera este mensaje. APC, nuestra unión nos dará la fuerza.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s