APC avança!

APC avança!

Alternativa per Cabrera ha tingut aquesta setmana la seva tercera reunió de constitució, a la qual cada dia s’incorporen nous veïns dels diferents nuclis de població, expressant el seu suport i solidaritat amb la nostra Agrupació.

La setmana vinent tindrà lloc la quarta i definitiva reunió, organitzada per ultimar detalls previs a les comissions que han d’impulsar la llista electoral.

Seguidament, està previst el nomenament oficial de la Junta Directiva, òrgan gestor encarregat de la legalització, aplicació dels Estatuts, nomenament de la Llista Electoral i organització dels diferents treballs indispensables per concórrer amb èxit a les Eleccions Municipals.

Una vegada concloses les activitats esmentades, es convocarà a tots els simpatitzants que han expressat el seu suport i solidaritat amb APC a una Assemblea constituent en la qual se sotmetrà a aprovació el Programa Electoral i la Llista oficial de Candidats perquè, una vegada ratificats tots dos, la Junta compti amb el respatller suficient per seguir endavant en els objectius que pretén APC.

És molt important recordar que APC es constitueix com una Agrupació Electoral i no com un Partit polític, la qual cosa està previst per la L.O.R.E.G. (Llei Electoral) para els qui vulguin concórrer a elles per un únic període.

APC  avanza!

Alternativa per Cabrera ha tenido esta semana su tercera reunión de constitución, a la que cada día se incorporan nuevos vecinos de los distintos núcleos de población, expresando su apoyo y solidaridad con nuestra Agrupación.

La próxima semana tendrá lugar la cuarta y definitiva reunión, organizada para ultimar detalles previos a las comisiones que han de impulsar la lista electoral.

Seguidamente, está previsto el nombramiento oficial de la Junta Directiva, órgano gestor encargado de la legalización, aplicación de los Estatutos, nombramiento de la Lista Electoral  y organización de los distintos trabajos indispensables para concurrir con éxito a las Elecciones Municipales.

Una vez concluidas las actividades mencionadas, se convocará  a todos los simpatizantes que han expresado su apoyo y solidaridad con APC a una Asamblea constituyente en la que se someterá a aprobación el Programa Electoral y la Lista oficial de Candidatos para que, una vez ratificados ambos, la Junta cuente con el respaldo suficiente para seguir adelante en los objetivos que pretende APC.

Es muy importante recordar que APC se constituye como una Agrupación Electoral y no como un Partido político, lo cual está previsto por la L.O.R.E.G. (Ley Electoral) para quienes quieran concurrir a ellas por un único periodo.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s