FULL DE RUTA DEL NOSTRE GRUP

El Nostre Full de Ruta inclou una AGENDA que descriu un estil nou de fer coses:

 

A de ACTUACIÓ…preferent en el desenvolupament dels diversos nuclis de població, repartint equitativament la despesa en funció de paràmetres objectius. Protecció de l’àrea agrícola i equilibri amb la industrial. Revisió total del POUM per assegurar un creixement sostenible del municipi sobre eixos de comunicació sòlids i de futur.

G de GESTIÓ…social pro-activa amb el millor aprofitament d’equipaments. Extensió de les àrees de Festes, Joventut, Esports, Biblioteca, etc a altres nuclis de població. Labor d’integració entre els diferents nuclis poblacionals.

E de ESTALVI…mitjançant Control de la despesa, de la inversió i del finançament per obtenir el màxim rendiment sense endeutament excessiu. Increment de la productivitat en la gestió interna i en les Entitats col·laboradores, eliminació de qualsevol despesa que no representi un benefici potencial per al poble i adequació a les necessitats més prioritàries.

N de NEGOCIACIÓ…amb tots els Ens regionals, provincials autonòmics i estatals que faci falta per a la consecució d’un poble modern, ben comunicat, amb una platja de qualitat amb passeig marítim, obert a tots i model de gestió eficaç.

D de DIALEG…amb els veïns. Cal sortir a escoltar als veïns,  els seus problemes, reunir-se amb ells en cada nucli de població almenys dues vegades a l’any i procurar que les decisions municipals no lesionin els drets de ningú o que perjudiquin el menys possible. Per a això, al costat del diàleg es precisa negociació en igualtat de condicions, abandonant postures feudalistes ara existents.

A de ABANDONAMENT…de la intransigència, de les postures enfrontades, del concepte “nosaltres” i “ells”, de les decisions impopulars, del govern del poble sense el poble, dels amiguismes, dels menyspreus a una part de la població, de la política urbanística a qualsevol preu, de la deterioració de la platja, dels nuclis de població aïllats, dels serveis de diferent nivell segons on es visqui.

 

HOJA DE RUTA DE NUESTRO GRUPO
Nuestra Hoja de Ruta incluye una AGENDA que describe un estilo nuevo de hacer cosas:

A ACTUACIÓN … preferente en el desarrollo de los diversos núcleos de población, repartiendo equitativamente el gasto en función de parámetros objetivos. Protección del área agrícola y equilibrio con la industrial. Revisión total del POUM para asegurar un crecimiento sostenible del municipio sobre ejes de comunicación sólidos y de futuro.

G GESTIÓN … social pro-activa con el mejor aprovechamiento de equipamientos. Extensión de las áreas de Fiestas, Juventud, Deportes, Biblioteca, etc en otros núcleos de población. Labor de integración entre los diferentes núcleos poblacionales.

E AHORRO … mediante Control del gasto, de la inversión y la financiación para obtener el máximo rendimiento sin endeudamiento excesivo. Incremento de la productividad en la gestión interna y en las Entidades colaboradoras, eliminación de cualquier gasto que no represente un beneficio potencial para el pueblo y adecuación a las necesidades más prioritarias.

N de NEGOCIACIÓN … con todos los Entes regionales, provinciales autonómicos y estatales que haga falta para la consecución de un pueblo moderno, bien comunicado, con una playa de calidad con paseo marítimo, abierto a todos y modelo de gestión eficaz.

D de DIÁLOGO … con los vecinos. Hay que salir a escuchar a los vecinos, sus problemas, reunirse con ellos en cada núcleo de población al menos dos veces al año y procurar que las decisiones municipales no lesionen los derechos de nadie o que perjudiquen lo menos posible. Para ello, junto al diálogo se precisa negociación en igualdad de condiciones, abandonando posturas feudalistas ahora existentes.

A ABANDONO … de la intransigencia, de las posturas enfrentadas, del concepto “nosotros” y “ellos”, de las decisiones impopulares, del gobierno del pueblo sin el pueblo, los amiguismos, los desprecios a una parte de la población, de la política urbanística a cualquier precio, del deterioro de la playa, los núcleos de población aislados, los servicios de diferente nivel según donde se viva.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s