Acta de Constitució

Divendres passat 18 de Febrer s’ha signat davant Notario l’Acta de Constitució del nostre Partit, per seguidament, remetre l’escriptura conjuntament amb la Sol·licitut corresponent al Ministeri de l’Interior, amb la finalitat de quedar degudament registrada i poder concórrer a les Eleccions Municipals bé legalitzat.
El nom oficial inscrit és ALTERNATIVA INDEPENDENT CABRERA DE MAR i el conseqüència, el logo varia lleugerament en incorporar una “i” i una “M”. Aquesta modificació sobre el nom inicial s’ha degut a factors legals, ja que les sigles APC podrien confondre’s amb les d’algun altre partit polític ja existent a Espanya.
En un màxim de 20 dies el Ministeri ha de contestar amb la confirmació del registre, no esperant cap rectificació de pes en els nostres Estatuts que acompanyaven a l’Acta de Constitució.
Per tant, el nostre objectiu, principis i programa electoral continuen endavant!!! AI – CM està en marxa!!!

                                                                —

El pasado viernes 18 de Febrero se ha firmado ante Notario el acta de Constitución de nuestro Partido, para seguidamente, remitir la escritura conjuntamente con la Solicitud correspondiente al Ministerio del Interior, con el fin de quedar debidamente registrada y poder concurrir a las Elecciones Municipales legalizado.
El nombre oficial inscrito es ALTERNATIVA INDEPENDENT CABRERA de MAR y el consecuencia, el logo varía ligeramente al incorporar una “i” y una “M”. Esta modificación sobre el nombre inicial se ha debido a factores legales, ya que las siglas APC podrían confundirse con las de algún otro partido político ya existente en España.
En un máximo de 20 días el Ministerio debe contestar con la confirmación del registro, no esperando ninguna rectificación de peso en nuestros Estatutos que acompañaban al Acta de Constitución.
Por tanto, nuestro objetivo, principios y programa electoral continúan adelante!!! AI – CM está en marcha!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s